Mutaties in de Haagse horeca

De afgelopen tijd zijn weer een aantal horecabedrijven in Den Haag en de Haagse regio overgegaan in andere handen, door bemiddeling van Schippers Horeca Makelaar in Den Haag.
Schippers is sinds 1981 actief bij de aan- en verkoop van horecabedrijven, strandpaviljoens/beachclubs en onroerend goed beleggingen en werkt op ‘no cure no pay’ basis.

Zo veranderde in Den Haag onder andere de volgende horecabedrijven van eigenaar: Restaurant Vicini, Restaurant Blij, The Harbour Club Kitchen, Eetcafé/Restaurant Laartje, Café-Restaurant Vodka and Wines, Cocktailbar The Blue Print, Lokaal Royaal, Café-Restaurant Siezo, Strandclub Wij en Restaurant Bis.
In de Haagse regio waren dat: Restaurant De Oude Melkhandel in Leidschendam, Lunchroom Dex in Delft, Restaurant Pand & Grills in Voorburg, Strandpaviljoen De Zeester in Wassenaar, Restaurant Voorbij Verlaan in Rijswijk, Restaurant Giulia’s in Wassenaar en Restaurant De Wits in Rijswijk.

Meer informatie: www.schippers-horeca.nl

Laat wat van je horen

*