Grieks Restaurant Irodion

 


Grieks Specialiteiten Restaurant Irodion in Den Haag is een avondje genieten!Veel Griekenland-aanbidders denken nog vaak aan al het moois dat zij in Griekenland beleefden: zon, zee, natuur, cultuur, ouzo, suflaki en die heerlijke frisse tzatziki. Kortom, de fantastische Griekse sfeer. Irodion, genoemd naar het Romeinse theater van Herodes Atticus, vindt u niet alleen in Athene maar ook in Den Haag. Liefhebbers van Griekse lekkernijen hoeven daar niet ver voor te reizen want dicht bij huis kan het gehele jaar door geproefd en genoten worden van Griekse specialiteiten. Al méér dan 20 jaar!

De menukaart van Irodion biedt u een uitgebreide keuze uit heerlijke gerechten, bereid van gezonde natuurproducten uit het Middellandse Zeegebied.
Tussen het grote aantal koude en warme voorgerechten adviseert Irodion de ‘Pikilia’, een gevarieerde schotel van koude en warme voorgerechten voor twee of meer personen.
Bijzonder interessant voor mensen die nog nooit Grieks gegeten hebben, omdat van verschillende lekkernijen geproefd kan worden.
Alle gerechten worden geserveerd met rijst, frites en tzatziki. Voor de salades kan iedere gast zijn eigen schotel samenstellen aan een goed gevuld saladebuffet.

 

Grieks Specialiteiten Restaurant Irodion
Grote Markt 19
2511 BG  Den Haag
Telefoon: 070-3636623
www.irodiondenhaag.nl