Indonesisch Restaurant Garoeda

Garoeda keuken

 

 

Garoeda ‘een stukje Indonesië in Den Haag’

Authentiek Indonesisch eten doe je bij restaurant Garoeda, temidden van het prachtige Balinese houtsnijwerk en kunstvoorwerpen uit Indonesië. In het restaurant tref je nog de traditionele Indonesische sfeer, een plek waar je je als gast ‘senang’ voelt.

Indonesisch restaurant Garoeda is gevestigd in een historisch pand aan de statige Kneuterdijk, tegenover het gebouw van de Raad van State voorheen Paleis Kneuterdijk, om de hoek van Paleis Noordeinde en op loopafstand van Paleis Korte Voorhout en het Binnenhof. Met hotels als Des Indes,  Hilton The Hague, Corona, Carlton Ambassador, Novotel en Hotel Mercure in de nabije omgeving.

Al 65 jaar is het interieur met de specifieke Garoeda sfeer behouden gebleven en wordt het inmiddels als erfgoed gekoesterd. De gasten worden nog steeds bediend door heren met het traditionele ‘toppie’. Garoeda heeft een uitgebreide menukaart met heerlijke rijsttafels zoals ‘Sri Wedari’, ‘Musim Panas’, ‘Vishnoe’ en ‘Garoeda’. Daarnaast kan gekozen worden uit een groot aantal heerlijke rijstschotels.

Garoeda is geopend op maandag t/m zaterdag van 11.00 tot 23.00 uur en op zon- en feestdagen van 16.00 tot 23.00 uur.

 

Restaurant Garoeda
Kneuterdijk 18a
2514 EN Den Haag
Telefoon: 070-3465319
www.garoeda.com

 

JDP9100630-200