Nieuws voor Haagse horecaondernemers

B&W: Overlast Airbnb in Den Haag zeer gering

Het college van burgemeester en wethouders van Den Haag herkent zich niet in de zorgen die zijn geuit door Koninklijke Horeca Nederland over de toenemende overlast ten gevolge van Airbnb-verhuur in Den Haag. Dit naar aanleiding van vragen gesteld door de VVD.

Negatieve effecten toeristische verhuur Airbnb tegengaan

 

Effecten van het gewijzigde horeca handhavingsbeleid in Den Haag

Bij de invoering van het nieuwe horecabeleid heeft het college van B&W toegezegd dat de Commissie Bestuur zal worden geïnformeerd over de effecten van het gewijzigde horeca handhavingsbeleid.

Wilt u meer lezen? Klik dan op onderstaande link.

Commissiebrief effecten gewijzigde horeca handhavingsbeleid

Geluid in de Haagse horeca

De Commissie Leefomgeving en Bestuur van de gemeente Den Haag heeft in 2017 op verschillende momenten gesproken over de geluidsnormen in de Haagse horeca. Wilt u hierover meer weten? Klik op onderstaande link.

Geluid in de horeca.

Mutaties in de Haagse horeca

De afgelopen tijd zijn weer een aantal horecabedrijven in Den Haag en de Haagse regio overgegaan in andere handen, door bemiddeling van Schippers Horeca Makelaar in Den Haag.
Schippers is sinds 1981 actief bij de aan- en verkoop van horecabedrijven, strandpaviljoens/beachclubs en onroerend goed beleggingen en werkt op ‘no cure no pay’ basis.

Zo veranderde in Den Haag onder andere de volgende horecabedrijven van eigenaar: Restaurant Vicini, Restaurant Blij, The Harbour Club Kitchen, Eetcafé/Restaurant Laartje, Café-Restaurant Vodka and Wines, Cocktailbar The Blue Print, Lokaal Royaal, Café-Restaurant Siezo, Strandclub Wij en Restaurant Bis.
In de Haagse regio waren dat: Restaurant De Oude Melkhandel in Leidschendam, Lunchroom Dex in Delft, Restaurant Pand & Grills in Voorburg, Strandpaviljoen De Zeester in Wassenaar, Restaurant Voorbij Verlaan in Rijswijk, Restaurant Giulia’s in Wassenaar en Restaurant De Wits in Rijswijk.

Meer informatie: www.schippers-horeca.nl

Schippers, horecamakelaar op basis van ‘no cure no pay’

(advertorial)
Schippers Business Intermediair is sinds 1981 actief bij de aan- en verkoop van horecabedrijven, strandpaviljoens/beachclubs en onroerend goed beleggingen in Den Haag en omstreken. Schippers werkt op ‘no cure no pay’ basis en garandeert discretie.
Zoekt u een horecabedrijf? Kijk dan eens bij het aanbod van Schippers of neem direct contact op. Zij kunnen u meer meer informatie over een bedrijf verschaffen en met u meedenken over eventuele andere mogelijkheden. Kunt u op dit moment geen bedrijf naar uw keuze vinden, dan is er de mogelijkheid om u gratis in te laten schrijven in het bestand van Schippers. Ga naar de website www.schippers-horeca.nl, klik op de pagina “U zoekt?” en vul hier uw gegevens en wensen in. Wilt u verkopen, dan kunt u contact met Schippers opnemen voor het maken van een vrijblijvende afspraak en een nadere toelichting op hun werkwijze. Daarnaast biedt Schippers consultancy aan tegen een vooraf vastgesteld tarief op urenbasis.
Recent zijn door horecamakelaar Schippers in Den Haag onder andere de volgende transacties tot stand gebracht:
verhuur aan restaurant Thai Signature; verkoop restaurant Les Ombrelles aan Sergio Corcuera; verhuur Theresiastraat 12d aan Marcus Roast & Toast; verkoop café-restaurant Ziezo bij de Haagse Hogeschool; Verkoop Smokey’s Spareribs; verkoop voormalig restaurant BIS, thans Brasserie Beekink; verkoop restaurant The Clipper.

Schippers Business Intermediair, Wassenaarseweg 5 in Den Haag. Telefonisch bereikbaar onder nummer 070-5140063 of 06-53338565.

Heeft u horeca-vacatures?

Heeft u één of meerdere vacatures in uw horecabedrijf? Dan is onze website www.haagsehoreca.nl de aangewezen plek om dit kenbaar te maken! U hoeft geen account aan te maken en vult slechts één formulier online in, verzenden en binnen enkele dagen staat uw vacature op de website. Eenvoudiger kan niet!

Aanmelden horeca-vacature(s)

Horecavisie Den Haag 2016-2019

In de Horecavisie Den Haag is de visie voor het gemeentelijk horecabeleid in de komende jaren geformuleerd. Het Uitwerkingsplan 2016-2019 maakt de vertaling van deze visie naar concrete acties voor de komende drie jaar.