Schippers, horecamakelaar op basis van ‘no cure no pay’

(advertorial)
Schippers Business Intermediair is sinds 1981 actief bij de aan- en verkoop van horecabedrijven, strandpaviljoens/beachclubs en onroerend goed beleggingen in Den Haag en omstreken. Schippers werkt op ‘no cure no pay’ basis en garandeert discretie.
Zoekt u een horecabedrijf? Kijk dan eens bij het aanbod van Schippers of neem direct contact op. Zij kunnen u meer meer informatie over een bedrijf verschaffen en met u meedenken over eventuele andere mogelijkheden. Kunt u op dit moment geen bedrijf naar uw keuze vinden, dan is er de mogelijkheid om u gratis in te laten schrijven in het bestand van Schippers. Ga naar de website www.schippers-horeca.nl, klik op de pagina “U zoekt?” en vul hier uw gegevens en wensen in. Wilt u verkopen, dan kunt u contact met Schippers opnemen voor het maken van een vrijblijvende afspraak en een nadere toelichting op hun werkwijze. Daarnaast biedt Schippers consultancy aan tegen een vooraf vastgesteld tarief op urenbasis.
Recent zijn door horecamakelaar Schippers in Den Haag onder andere de volgende transacties tot stand gebracht:
verhuur aan restaurant Thai Signature; verkoop restaurant Les Ombrelles aan Sergio Corcuera; verhuur Theresiastraat 12d aan Marcus Roast & Toast; verkoop café-restaurant Ziezo bij de Haagse Hogeschool; Verkoop Smokey’s Spareribs; verkoop voormalig restaurant BIS, thans Brasserie Beekink; verkoop restaurant The Clipper.

Schippers Business Intermediair, Wassenaarseweg 5 in Den Haag. Telefonisch bereikbaar onder nummer 070-5140063 of 06-53338565.

Laat wat van je horen

*