Rebelz in Den Haag heeft een missie

Rebelz op de Binckhorst opent in Den Haag

In Den Haag is Rebelz op de Binckhorst geopend. Rebelz is een restaurant met een bijzondere missie: ex-gedetineerde vrouwen een kans bieden op een mooie toekomst.Bij Rebelz op de Binckhorst kunnen gasten terecht voor lunch en diner. Daarnaast is het ook een prima plek om af te spreken met vrienden voor koffie of een borrel, binnen of bij mooi weer op het terras aan het water. Ook voor zakelijke afspraken of als werkplek is Rebelz op de Binckhorst geschikt. Op de menukaart staan verrassende en herkenbare streetfoodgerechten.

Rebelz heeft een missie

Karin Nijman is de initiatiefnemer en eigenaar. Zij onderneemt vanuit haar passies: mensen vooruithelpen en indrukwekkende horeca. Met Rebelz realiseert ze haar wens om sociale en commerciële doelstellingen elkaar te laten versterken. Rebelz op de Binckhorst aan de Junostraat is een restaurant met een bijzondere missie: ex-gedetineerde vrouwen een kans bieden op een mooie toekomst. Door hen bij Rebelz op te leiden tot kok of gastvrouw. Rebelz werkt hiervoor samen met de Horeca-academie in Den Haag, gespecialiseerd in het geven van hoogwaardig onderwijs aan ‘herintreders’.

Het concept wil laten zien dat je een succesvol restaurant kunt runnen en tegelijk een maatschappelijk doel kunt nastreven. Een restaurant met een goed verhaal en een urban vibe. En natuurlijk eten waar je warm van wordt en energie van krijgt. Goede ingrediënten, geen poespas en voor een fijne prijs. Rauw wordt gecombineerd met mooi; met een zonnige toekomst. Grafische kunst verbindt die lichte en donkere kant, verbindt het rauwe en het gestileerde. (Bron: Misset Horeca)

Speak Your Mind

*